Inloggen

×

FAQ

Zie hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Q: Waar kan ik de rugnummers ophalen?
A: Deze kunnen door de Competitie Commissaris of verenigingsvertegenwoordiger opgehaald worden bij het secretariaat in de finishtoren. 

Q: Hoeveel borg moet ik betalen?
A: De Competitie Commissaris of verenigingsvertegenwoordiger wordt voorafgaand aan het weekend gevraagd de borg over te maken naar de Amstel Skøll Cup. De borg bedraagt €10,- per set rugnummers, met een maximum van €100,- 

Q: Wat zijn de openingstijden van het secretariaat?
A: Het secretariaat is geopend van 7:00 tot 19:00 uur.

Q: Waar vind ik de EHBO-post?
A: De EHBO-post is gelokaliseerd in kleedkamer A. 

Q: Met wat voor vragen kun je naar secretariaat?
A: Heb je vragen over het roeien, de starttijden, rugnummers of is er iets anders waar je maar over blijft piekeren? Kom dan vooral even langs!

Q: Hoe kan ik betalen op het terrein van de Amstel Skøll Cup?
A: Alle betalingen worden met pin gedaan. Laat die overvolle portemonnee dus maar lekker thuis!

Q: Waar kan ik parkeren?
A: Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van de bosbaan. De eerste 3 uur zijn gratis parkeren, waarna het €0,25 per 6 minuten wordt. De maximale parkeerkosten per dag zijn €15 euro.

Q: Is het mogelijk om fietsen te huren tijdens de Amstel Skøll Cup?
A: Jazeker! Zo kan je op elk moment met je favoriete ploeg mee fietsen! Meer informatie vind je via https://oud.skoll.nl/skollcup/wedstrijd/fietsverhuur/

Q: Wanneer kan ik de blokindeling vinden?
A: De meest recente versie van de blokindeling is te vinden via https://oud.skoll.nl/skollcup/wedstrijdschema/. Let op! De blokindeling is onder voorbehoud. Na de loting is de blokindeling pas definitief. 

Q: Wanneer wordt de loting bekend gemaakt?
A: De loting vindt op 5 april om 20:00 uur plaats. Vervolgens zal deze te vinden zijn op https://regatta.time-team.nl/skollcup en op https://oud.skoll.nl/skollcup/loting/.

Q: Hoe schrijf ik mij in voor de Amstel Skøll Cup?
A: Inschrijven gebeurt via het knrb systeem. Dit wordt gedaan door jouw eigen Competitie Commissaris of verenigingsvertegenwoordiger. Voor vragen over de inschrijving kan je dus het beste bij deze persoon terecht.

Q: Welke afstanden worden er geroeid?
A: Alle eerstejaars NSRF ploegen zullen tweemaal een 1000m roeien. De ouderejaars bokaalvelden roeien één voorwedstrijd en een A of B finale. De junioren en overige velden zullen allen eenmaal 2000m roeien. Bestuurs 2x en voorzittersskiff roeien één keer 1000m, de dispuutsvelden roeien één keer 500m. 

Q: In welke kleding mag ik roeien?
A: De kledingvoorschriften zijn volgens het RvR artikel 8. De kleding bestaat uit het door de roeivereniging vastgestelde roeitenue. Extra kleding (thermokleding/pet) hoeft niet door alle ploegleden te worden gedragen, maar als het wordt gedragen moet het tijdens een race uniform zijn

Q: Waar vind ik de plattegrond van het terrein?
A: De plattegrond kan je vinden via onze Amstel Skøll Cup site: www.skollcup.nl

Q: Waar kunnen de boten gestald worden?
A: De boten kunnen neergelegd worden bij de stellingen aan de linkerkant als je vanaf het finish gebied over de Bosbaan uitkijkt. Ook zullen op verschillende plekken bokjes beschikbaar zijn om de boten tijdelijk op te stallen, echter is het aan te raden voor verenigingen om ook zelf voldoende bokjes mee te nemen. 

Q: Hoe is de Bosbaan te bereiken?
A: Een uitgebreide routebeschrijving vind je hier: https://oud.skoll.nl/skollcup/overig/routebeschrijving/

Q: Tussen welke tijden kan ik ontbijt, burgers, broodjes en drankjes halen?
A: Onze cateringstent is geopend van 8:00 tot 18:00 uur. Ontbijt kan gehaald worden t/m 11:00 uur en de Skøllburgers worden gebakken tussen 11:00 tot 18:00 uur.

Q: Zijn er vega en vegan opties verkrijgbaar?
A: De Skøllburger is er ook in een vegetarische variant, en er zijn overheerlijke veganistische broodjes hummus te koop!

Q: is er 0.0% drank verkrijgbaar?
A: Voor de serieuze sporters onder ons zijn er zeker alcoholvrije biertjes verkrijgbaar. Daarnaast hebben we natuurlijk een variatie aan frisdrank.

Q: Waar vind ik het programmaboekje?
A: Omdat we duurzaamheid als Amstel Skøll Cup erg belangrijk vinden, hebben we dit jaar een hoop minder papier gebruikt. Geen zorgen! Het programmaboekje is nog steeds beschikbaar in de vorm van een online versie en kan je hier vinden: https://oud.skoll.nl/skollcup/programmaboek/ 

Q: Waar vindt het Amstel Skøll Cup feest plaats?
A: Het Amstel Skøll Cup feest vindt traditiegetrouw plaats in de Sociëteit van Skøll. 

Q: Waar kan ik kaartjes kopen voor het Amstel Skøll Cup feest?
A: Voor vragen over het feest kan je terecht bij: feestcommissie.skollcup@gmail.com

Skøll Cup