Strandfeest

Zon, zee, zwembad wat wil je nog meer? 10 juli kan het allemaal op de enige echte lustrum stranddag! Van 15:00 tot 23:00 zullen wij zonnen, zwemmen, eten en feesten bij Bernies Beachclub in Zandvoort. Koop snel je ticket voor maar 20 euro! Het thema? Calling all sunseekers! Kom dus in je zomerse outfit en feest met ons mee tot de zonsondergang!

 

Voor allergieën of speciale dieet wensen (alles is standaard vegetarisch) kun je mailen naar lustrumstrandfeest@skoll.nl

Het meenemen van eigen alcohol is niet toegestaan! Hier kan op gecontroleerd worden.

 


Locatie: Bernies Beachclub Zandvoort
Inloop: 15:00-16:30
Eindtijd: ± 23:00
Dresscode: Tenue de la plage


 

Route opties

OV
Bernie’s Beachclub is te bereiken door middel van het openbaar vervoer. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal de trein pakken vanaf spoor 1 naar Zandvoort om daar vervolgens op bus 81 of 84 over te stappen. Deze bus brengt je tot voor de deur van Bernie’s Beachclub bij de halte Riche. Het is ook mogelijk om vanaf Amsterdam Centraal de trein te pakken vanaf spoor 2 naar Haarlem en daar over te stappen op ook bus 81 of 84. Beide routes duren ongeveer even lang. Dit is ook een optie voor de terugweg. Let er alleen op dat de bussen 81 en 84 terug rijden tot 22:42 en dan weer pas om 23:54 tot 00:31. De laatste trein vanaf Zandvoort om zal om 00:20 gaan en vanaf Haarlem om 01:10.

Te voet
Voor de terugweg is te voet dus eventueel een fijne optie, aangezien de bussen op specifieke tijden rijden. Vanaf Bernie’s Beachclub is het een half uurtje lopen naar Zandvoort station. Dus het strandfeest afsluiten met een heerlijke avondwandeling is zeker mogelijk.

Uber/taxi
Het is ook mogelijk om vanaf Haarlem of Zandvoort station een taxi of uber te pakken naar Bernie’s Beachclub. Dit is natuurlijk geheel voor eigen kosten. De prijs voor een uber vanaf Bernie’s Beachclub naar station Zandvoort aan Zee bedraagt ongeveer 10 euro voor 4 personen.

OV fiets
Er zijn bij Zandvoort station een beperkte hoeveelheid OV fietsen beschikbaar. Check dit even voordat je hier gebruik van wil maken, maar het is dus mogelijk om vanaf Zandvoort station de OV fiets te pakken.

 

Op deze pagina vind je alle informatie rondom het strandfeest. Staat het antwoord op je vraag niet op deze pagina? Mail dan naar lustrumstrandfeest@skoll.nl