FAQ
Algemeen

Dit zal per evenement verschillend zijn. Sommige evenementen zijn exclusief voor passe-partout houders. Een passe-partout levert een voordeel op van ongeveer 20% per evenement. Met een passe-partout ben je verzekerd* van alle evenementen waar geen losse kaarten voor worden verkocht en van de voordeligste prijs. *mits de maatregelen dit toelaten

Bij het kopen van je passe-partout ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier terugvinden.

Voor leden van Skøll is het mogelijk om leden van het Lustrum Comité op te zoeken in het smoelenboek. Op deze site bij lustrumcommissies kun je op de foto klikken van het Comitélid met wie je in contact wil komen en dan wordt er automatisch een mail geopend. Voor algemene berichten kun je mailen naar lustrum@skoll.nl!

We hopen dat we hier geen last meer aankrijgen, maar mocht dit wel het geval zijn streven we ernaar om de evenementen zo goed mogelijk door te laten gaan.  Echter mag de kwaliteit van de evenementen hier niet op achteruit gaan. In de Algemene Voorwaarden staat wat je rechten zijn in het geval dat evenementen vanwege Corona geannuleerd of verplaatst worden.

Alle lustrum commissies zijn helaas al gevuld. Door de drukte kunnen sommige commissies wat extra hulp gebruiken. Hou hiervoor de sociale in de gaten.

Dit is helaas niet meer mogelijk. Voor gala gelden hiervoor uitzonderingen. Mail hiervoor naar gala@skoll.nl

Merchandise

Ja, je kan jouw merchandise ophalen bij het bestuur op Skøll. Hierbij is het noodzakelijk om je bestelbewijs te laten zien.

Naast het Tiny house merchandise zal er geen nieuwe merchandise meer uitgebracht worden.

Alle suggesties voor leuke, nieuwe merchandise zijn welkom. Mail je idee naar lustrumdesign@skoll.nl.

Verplaatsing lustrumevenementen

Afgelopen maanden hebben het Lustrum Comité en het Skøll Bestuur het nieuws nauwlettend in de gaten gehouden. Helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat het niet realistisch is een groot evenement te organiseren in juli 2021. Naar aanleiding van het openingsplan van de overheid hebben we dit besluit moeten nemen. Het lustrum is een feestelijk moment voor Skøll en alle Skøllies, waarbij wij elk evenement goed tot zijn recht willen laten komen. Dit is in onze ogen niet mogelijk met de huidige maatregelen en de maatregelen die naar alle waarschijnlijkheid gedurende de zomer zullen gelden. Door de lustrum evenementen naar 2022 te verplaatsen hopen we er in dat jaar alsnog een groot feest van te kunnen maken!

Ja, dit kan! Ook wanneer je besluit om na de zomer lid af te worden, blijf je het recht behouden tot toegang op alle Lustrum evenementen. Uiteraard geldt dit alleen als je in het bezit bent van een passe-partout voordat je lid af wordt.

De nieuwe tijdlijn is inmiddels terug te vinden op de homepage.

Dit is mogelijk na goedkeuring van het lustrum comité. Hierbij ben je persoonlijk verantwoordelijk voor de financiële overeenkomst met de nieuwe passe-partout houder. De aanvraag kun je mailen naar lustrum@skoll.nl. Zorg ervoor dat je in deze mail duidelijk de volledige naam van de huidige passe-partout houder en de nieuwe passe-partout houder vermeld. Pas wanneer deze mail is bevestigd wordt de overdracht als geldig gezien.

Voor financiële vragen kun je mailen naar lustrumpenningmeester@skoll.nl. Alle overige vragen kan je mailen naar lustrum@skoll.nl. Om het overzicht te kunnen bewaren zullen vragen per DM’s op de Instagram, Facebook of persoonlijke Whatsapp berichten niet worden beantwoord. We verwijzen je dan door naar de mail.