Evenementen

Wil je meer informatie over het evenement? Klik op de naam en kom alles te weten over jouw favoriete evenement.

9 september 2021

Op 9 september was de presentatie van de naaktkalender. Deze is hier te bestellen.

12 november 2021

Op 12 november vond het grootse openingsfeest plaats met optredens van o.a. de lustrumband en Tess.

23 april 2022

Zaterdag 23 april ging het dak er  weer af en konden we weer ouderwets clubben op het Rembrandtplein met een latin vibe. Iedereen was in de zomerse sferen en heeft met ons mee gefeest. Dit lustrumjaar werd dit evenement georganiseerd in samenwerking met A.H.D. Heidrunn!

13 Mei 2022

Je favoriete Skøllies in de ring: Het eerste kickboksgala op Skøll ooit. Aan de vele positieve reacties te horen mag dit evenement in de toekomst zeker terugkeren. Wat zijn wij trots op alle boksers!

27 mei 2022

Een exclusief diner voor de houders van het Grachtenpand passe-partout. VIP, luxe en genieten zijn de sleutelwoorden van deze avond.

7 juli 2022

Op de avond van 7 juli zullen we ons met klasse, romantiek en vuur wanen als een familie van Don Corleone uit de Godfather in Siciliaanse sferen van de Cosa Nostra.

LUSTRUMELFDAAGSE
9 juli 2022

Vijf jaar geleden zijn we de uitdaging aangegaan. De hele vloot tegelijk op het water. We zijn nu vijf jaar verder en vele boten rijker. Reden om dit spektakel nog een keertje over te doen!

10 juli 2022

on, zee, zwembad wat wil je nog meer? 10 juli kan het allemaal op de enige echte lustrum stranddag! Van 15:00 tot 23:00 zullen wij zonnen, zwemmen, eten en feesten bij Bernies Beachclub in Zandvoort.

12 juli 2022

Na een indrukwekkende vlootschouw kunnen we geen genoeg krijgen van de buitenlucht. Verwachten een dag vol spellen en een gaaf nog nooit eerder vertoond evenement (bekend van t.v.)!

13 juli 2022

Op z’n chiquest genieten met je vrienden? Dit lustrum vindt er weer een traditionele chiquedag plaats op een prachtige locatie.

14 juli 2022

Een sportevenement met veel verkoeling op een zomerse dag.

15 juli 2022

Ronddobberen over het ij en omstreken op het welbekende bootgala. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking A.D.D. Nyx. Met wie stap jij aan boord?

16 juli 2022

Gek op verrassingen, mysterie en het onbekende? De geheime dag heeft het voor je in petto!

17 juli 2022

Ga los met je favoriete Skøllies of VVV-tjes bij het festival terrein Ijland. Met wie doe jij een dansje?

18 juli 2022

Aan alle prachtige dingen komt helaas een einde, zo ook aan het lustrumjaar. We sluiten af met een knalfeest en zorgen dat dit lustrum een onvergetelijke indruk achterlaat.